Ontdek ons verhaal

We houden van wat we doen en dat blijkt. Ons loodgietersbedrijf helpt mensen al meer dan 10 jaar  om hun sanitaire problemen snel en professioneel op te lossen.

Onze loodgieter is een professional die trots is op zijn werk. We lossen al uw sanitaire problemen op, van een  verstopte afvoer of toilet, een irritante druppende kraan tot de volledige aanleg en het onderhoud van een afvoerbuizensysteem.

Wij zijn een betrouwbaar bedrijf met goede reviews en komen onze afspraak altijd na.

Ook kunnen wij uw dak reinigen en impregneren, dit is een tak van ons bedrijf (helder totaal reiniging) met mooie projecten die wij al hebben mogen schoonmaken.

Het laatste project is op het recreatiepark Noordwijkse duinen (TopParken) geweest. Hier hebben wij de daken van de appartementen en de horeca mogen reinigen. Eerst met Bio-mos ingespoten, daarna met hoge druk gereinigd en als laatste de daken geïmpregneerd.

Natuurlijk nemen wij dan ook de boeidelen en dakgoten mee om te reinigen.

Telefoonnummer

0618149420

E-mailadres

info@htrrioolservice.nl

Postadres

Walserij 37, 2211SJ Noordwijkerhout

Loodgieter nodig? Kom direct in contact. Bel 0618149420

Altijd een lokale loodgieter uit de buurt

Wat klanten van ons vinden

Na een verschrikkelijke ervaring met een andere partij, goed gezocht en bij Walter terechtgekomen. Eerlijk, efficient, zeer behulpzaam, snel en uitstekende prijs kwaliteit. Nummer meteen opgeslagen zodat wij in de toekomst weer gebruik van hem kunnen maken. Absoluut aan te bevelen!
James Craig
Afvoer verstopt
Vakkundig, vriendelijk, komt afspraken na en op tijd. Denkt mee in oplossingen. En belangrijk: rekenen geen hoofdprijs, zeer goede prijs en kwaliteit verhouding. Meerdere reparaties in huis verricht aan afvoer keuken: ontstoppen en afvoer reparatie. Daarnaast vakkundig geholpen met reparatie aan spoelsysteem toilet.
Irene Mulder
Meerdere reparaties
Verstopping badkamer. Kwam op koningsdag ons toch helpen en gaf vakkundig advies en daarbij heel vriendelijk. Belangrijkste daarbij.. We kunnen weer douchen!
Ronith Root
Douche verstopt
Gewoon een topper, heeft verstand van zaken. Super service!!
Wies Westerman
Meerdere reparaties

OVER ONS

We houden van wat we doen en dat blijkt. Ons loodgietersbedrijf helpt mensen al meer dan 10 jaar om hun sanitaire problemen snel en professioneel op te lossen.

Wij ontstoppen uw afvoer in de keuken, badkamer, toilet of riool.

Wij werken in de regio’s Haarlemmermeer, Leiden, Den Haag, Katwijk en de Bollenstreek.

CONTACTGEGEVENS

Telefoonnummer

0618149420

E-mailadres

info@htrrioolservice.nl

Postadres

Walserij 37, 2211SJ Noordwijkerhout

Kvk nummer:

75013827

Btw nummer

NL001596577B72

©2023 – Alle rechten voorbehouden